Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Απαγορεύτηκε διαφήμιση του Call of Duty: Modern Warfare 3



Η Επιτροπή Διαφημίσεων της Μεγάλης Βρετανίας έθεσε περιορισμούς για μια διαφήμιση του Call of Duty: Modern Warfare 3, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MCV.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, η εν λόγω διαφήμιση εμπεριέχει υλικό που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις μικρές ηλικίες, καθώς περιλαμβάνει εκρήξεις και πυροβολισμούς στη Νέα Υόρκη, που βρίσκεται υπό επίθεση από τον ξένο εισβολέα.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Έρχεται το Xbox 8 (?)


Πολύ πιθανό να μιλάμε για το νέο όνομα της κονσόλας της Μicrosoft που αναμένεται να πάρει την σκυτάλη από το Xbox 360. Ο αμερικάνικος κολοσσός καταχώρησε αρκετά domains που εμπεριέχουν το όνομα Xbox 8.

Ίσως να γίνεται προσπάθεια μετάβασης όλων των συσκευών-λειτουργικών στο ίδιο νούμερο (Windows 8, Windows Mobile 8, Xbox 8), ή από την άλλη να πρόκειται για την 8η γενιά κονσολών στην ιστορία.

Καμία επίσημη επιβεβαίωση μέχρι στιγμής, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον,

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τα videogames στην πραγματική ζωή


Πολλοί έχουμε σίγουρα αναρωτηθεί πως θα ήταν μερικές σκηνές των videogames στην πραγματική ζωή. Κάποιες θα ήταν παράλογες, άλλες καρτουνίστικες και κάποιες άλλες απλά απολαυστικές.

Ειδικά μερικά σκετσάκια σίγουρα μας θυμίζουν λίγο τον εαυτό μας σε συγκεκριμένες gaming στιγμές. Δείτε παρακάτω μερικές ξεκαρδιστικές εικόνες από το  9GAG:

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Απώλειες για την Nintendo μετά από 31 χρόνια



Η οικονομική κρίση αγγίζει και το gaming, πλέον πολύ ορατά. Σήμερα, η Nintendo ανακοίνωσε ότι παρουσίασε απώλεια 460 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 1981.

Η ιαπωνική εταιρεία δήλωσε ότι οι παράγοντες που οδήγησαν στην εν λόγω ζημία είναι πολλοί, όπως η πτώση της ζήτησης του Wii, καθώς και η μείωση τιμής για το 3DS.

Ακόμη, πρέπει να ληφθεί υπόψη και η επιρροή της Apple στα φορητά συστήματα αφής, που αναμφίβολα έχει "ακουμπήσει" στο κομμάτι αυτό.

Τέλος, οι πωλήσεις software σημείωσαν πτώση 35%. Τα νούμερα είναι ομολογουμένως απογοητευτικά για το μέγεθος της Nintendo.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Διέρρευσε εικόνα για το Call of Duty: Black Ops 2

Σύμφωνα με το Call of Duty.com, μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον της σειράς θα λάβει χώρα την 1η Μαΐου. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το Call of Duty: Black Ops 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Πέρα από αυτό, διέρρευσε στο ίντερνετ μια εικόνα που φημολογείται ότι προέρχεται από το multiplayer κομμάτι της σειράς. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω screenshot παρακάτω, κάνοντας κλικ πάνω του:


Διέρρευσε το Sonic 4: Episode 2

Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Έτσι, διέρρευσε κατά λάθος στο Steam μια πρόωρη έκδοση του Sonic 4: Episode 2. Ο τίτλος ήταν εμφανώς ημιτελής, αλλά οι φίλοι της σειράς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν νωρίτερα τον αγαπημένο σκαντζόχοιρο, για 24 ώρες, όσο παρέμεινε διαθέσιμο για κατέβασμα από την υπηρεσία.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια σειρά από βίντεο του παιχνιδιού, όπως τραβήχτηκαν χτες από φίλο του franchise.


Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το PES 2013 αποκαλύπτεται για πρώτη φορά

Ό,τι και να πει κανείς για το franchise αυτό θα είναι λίγο. Σίγουρα, τα σχόλια ποικίλλουν για τα τελευταία παιχνίδια του PES, αυτό δε μας εμποδίζει όμως να ρίξουμε μια ματιά στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα για το Pro Evolution Soccer 2013.

Κλασσικά, ο τίτλος θα βγει μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στο βίντεο και πάρτε μάτι τον Christiano Ronaldo.


Το Modern Warfare 3 πάει...Ελλάδα

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Ελληνικός τάφος με τα όλα του στην καινούργια πίστα του Modern Warfare 3, που προσφέρεται στους επί πληρωμή συνδρομητές της υπηρεσίας Call of Duty Elite. Το map μας μεταφέρει στην Ελλάδα και ένα χαρακτηριστικό ορθόδοξο ορεινό μοναστήρι, σε μια πίστα με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες. Για του λόγου του αληθές, ορίστε και η φωτογραφία.



Υ.Γ. Την επόμενη φορά, περιμένουμε να παίξουμε Domination στην Ακρόπολη.